پوتین: از اهداف نظامی خود در اوکراین کوتاه نخواهیم آمد آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند

سوء قصد به جان رهبر جمعیت علمای اسلام پاکستان

جمعیت علمای اسلام در پاکستان اعلام کرد که «مولانا فضل الرحمان» رهبر این حزب از سوءقصد مهاجمان ناشناس در ایالت خیبرپختونخوا جان سالم بدر برد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 31
کد خبر: ۲۲۱۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های پاکستانی گزارش دادند: حمله مسلحانه به کاروان خودرویی رهبر جمعیت علمای اسلام در شهر دیره اسماعیل خان که مرکز قدرت این سیاستمدار و حوزه انتخاباتی وی محسوب می‌شود، صورت گرفت.

روابط عمومی جمعیت علمای اسلام (شاخه فضل) دقایقی بعد از این حمله اعلام کرد: مولانا فضل الرحمان از تیراندازی وحشتناک مهاجمان جان سالم بدر برد. وی اخیرا از سوی گروه تروریستی داعش نیز تهدید شده است.

این حزب نسبت به تشدید اوضاع امنیتی در ایالات خیبرپختونخوا و بلوچستان که دو استان همجوار مرزی پاکستان با افغانستان است، ابراز نگرانی کرد و گفت: در آستانه انتخابات عمومی وقوع چنین رخداد‌های ناگوار، تهدید جانی علیه رهبران سیاسی را به دنبال دارد.

حمله نافرجام به مولانا فضل الرحمان درحالی صورت می‌گیرد که وی قرار است در روز‌های آینده به دعوت رسمی هیات حاکمه موقت افغانستان به کابل سفر کند. هدف از این بازدید پادرمیانی میان کابل و اسلام‌آباد برای تنش زدایی و گشایش کانال مذاکراتی برای پرداختن به چالش‌های مشترک عنوان شده است.

اوایل دی ماه امسال گروه تروریستی «داعش خوراسان» در آستانه انتخابات عمومی پاکستان حزب جمعیت علمای اسلام (شاخه فضل) را تهدید کرد، این درحالی است که دولت اسلام‌آباد به شدت نگران اقدامات تروریستی علیه کارزار‌های انتخاباتی احزاب و تاثیر آن بر انتخاباتی آتی این کشور است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار